2019-04-19 05:12:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egy nyugtalan nap következik az ön számára

Napi horoszkóp április 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a Telihold a párkapcsolatát helyezi a középpontba. Itt az ideje, hogy egyensúlyt teremtsen saját és a másik igényei között. Most lehetősége van kompromisszumot kötni, de arra is van esély, hogy kapcsolatba kerüljön egy új személlyel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma elhatározza, hogy komoly életmódbeli változtatást valósít meg, például leszokik a dohányzásról, vagy a vigaszételek fogyasztásáról. Ez nem mások miatt van, hanem a belső igényét erősíti fel a telihold.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy valami kreatív, szórakoztató tevékenységbe fogjon. Mindenképpen jól akarja érezni magát és ezt kifejezi partnerének, aki egy romantikus ötlettel áll elő.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A héten rengeteget dolgozott és most a személyes vagy családi dolgai kerülnek előtérbe. Elengedhetetlen, hogy egyensúlyt teremtsen a hivatali és a magánéletbeli dolgai között. Egy ingatlanügy teljesen lekötheti a figyelmét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy fontos információt kaphat a mai napon, emiatt egy rövid utazást kell megtennie. Mindent tegyen meg annak érdekében, hogy ezt feladatot elvégezze, szabadidőnek még rendelkezésére áll a teljes hétvége.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most itt az ideje, hogy saját kényelmét tegye a prioritások csúcsára. A mai telihold biztosítja az intimitást vagy más örömforrás adását és annak elfogadását. A kényelmi zónákat most egyensúlyban tudja tartani, így senkinek az érdeke nem fog sérülni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma önnek az a feladata, hogy megtalálja az egyensúlyt az autonómia és a függőség között. Hajlamos kizárólag partnere érdekeinek alárendelődni, fejezze ki nyugodtan saját igényeit is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A körülmények miatt most túlnyomórészben egyedül kell lennie, mert be kell fejeznie olyan határidős munkákat, amelyet a hétközben elhanyagolt. Ha ezt nem tenné meg, egész egyszerűen nem érezné jól magát. Ha ez megnyugtatja, kérjen elnézést családtagjaitól!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a szabadidejét barátaival fogja tölteni, mert jobban érzi magát társaságban, mint egyedül. Egyik barátja most támogatásra szorul, mert egy kis válságot tapasztalhat meg az életében és segítséget kér. Ön boldogan segít, hiszen ön a zodiákus csapatjátékosa.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Azon kapja magát, hogy most mindenki önre figyel. Valami olyan kiemelkedőt alkotott a hivatásában, hogy nem érdekes, hogy ünnepnapok következnek, muszáj még ezen a feladaton ügyködnie, különben nem lesz nyugta.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy nyugtalan nap következik az ön számára. Nagyobb személyes szabadságra törekedne. Gondolkodóba esik, hogy vajon jó irányban haladt-e eddig. Megfelelő nap a mai, hogy az ilyen jellegű önelemzést elvégezze.


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai telihold elősegíti adás-vételi lehetőségeit. Most lazán rendezheti pénzügyi adósságait, mert a másik fél ezt megkönnyíti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: